珈蓝神殿

QQ登录

只需一步,快速开始

返回列表 发新帖
楼主: 非洲猪妖人

@爱情 【有些朋友很少微博 作为一名火星来客的微博控 转发也是一种美德】

多少人、多少份感情,并不是败给了距离,也不是输给了时间,只是缺乏了一份勇敢面对的勇气,错失了最佳的时机。感情与生活不同,在感情的世界里,我们可以拘谨,但不能太拘束,很多时候都需要你理直气壮地说出来,而不能萎缩在一旁沉默,沉默只能塑造出一个个不解之迷,永远也不能让彼此心知肚明。

每天我们都从朦胧中走来,曾经的黑夜,曾经的迷雾,早已远离在我们身后。未来,迎接我们的将是晨曦的曙光,带领我们永远生活在这美好的世界中!世界总是在变化,人们总是在失望中寻找希望,在危险中寻找机遇,痛苦中寻找快乐!或许世界唯一不变的就是变化本身,有遗憾才有震撼 ,有残缺才有感动。

I've just known about friends,who are like RMB,can be true,can be fake.But I'm not a counterfeit detector.才知道、朋友就像人民币,有真、也有假,可惜我不是验钞机。

I wish I was a kid again, because skinned knees are easier to fix than broken hearts. 真希望自己变回小孩,因为,摔破的膝盖总比破碎的心要容易修补。

浮华一生,淡忘一季。空有回忆,打乱缠绵。笑容不见,落寞万千。弦,思华年。那些年华,恍然如梦。亦如,流水,一去不返。不泣离别,不诉终殇。

Happiness is that someone's being dull with you.But the what's precious is that both of you don't feel so. 幸福就是有一个人陪你无聊,难得的是你们两个都不觉得无聊。

Most of the time we pray for the presence of the right one but often forget to pray that ourselves become the right ones. 大多数时候我们祈祷对的人出现,但却常常忘了祈祷让自己成为一个对的人。

Remember everything you have, and cherish it while you have it. Cause one day, you might wake up, and it will be gone. 铭记拥有的一切,珍惜它,趁你还拥有的时候。因为有一天,也许你醒来它就一去不复返了。

When life changes to be more difficult, you can change yourself to be stronger. 当生活变得更艰难,你也可以把自己变得更强大。

I act like I don't care, but deep down I swear it kills me. 我表现得满不在乎,但是实际上,我发誓我被折磨死了。

If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. ——如果你不喜欢某事,就去改变它;如果你无法改变它,那么就改变你的态度。

Every boy or girl isn't the same. So just because you've been hurt by someone, it doesn’t mean that you have to punish the world! 人与人之间是不同的,所以不能因为你被某人伤害过,就意味着你必须惩罚全世界。

If you asked me how many times you’ve crossed my mind, I’d say once, because you never really left. 如果你问我,你有多少次闪过我的心里,我会说“一次”,因为你从未真的离开过。

I will be strong enough to make you feel bad.我会坚强到让你们心疼。