珈蓝神殿

QQ登录

只需一步,快速开始

男男 女女 爱指引你们到达心向往的地方!【锕缌}匹琳*】【发表于2008-7-28】

楼主

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
109324_menu" style="position: absolute; display: none"> 1111 拷贝.jpg (153.02 KB)

109325_menu" style="position: absolute; display: none"> 01.jpg (113.49 KB)

If I had to live my life without you near me
The days would all be empty
The nights would seem so long
With you I see forever oh so clearly
I might have been in love before
But it never felt this strong

Our dreams are young
And we both know they'll take us
Where we want to go

Hold me now
Touch me now
I don't want to live without you

Nothing's gonna change my love for you
You ought know by now how much I love you
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love

Nothing's gonna change my love for you
You ought know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

If the road ahead is not so easy,
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me
You don't have to change a thing
I love you just the way you are
So come with me and share the view
I'll help you see forever too

如果我必須沒有你而活下去
日子將會是一片空白
夜晚將顯得漫長
有了你,我清楚的看見永恆
從前我也曾談戀愛
但不曾感覺這麼強烈
我倆的夢未央,且我們都明白
它們將帶我倆到心嚮往的地方
擁抱我,觸摸我
我不想沒有你而活下去

對你的愛永遠不變
現在,你應該明白我有多麼愛你
有一件事你可以確定
我絕不要求你更多的愛
對你的愛永遠不變
如今,你應該明白我有多麼愛你
你改變了我的一生
對你的愛永不渝

如果前方的路不好走
愛將為我們指引一條出路
像一顆導航的星
若你需要我,我就在你身旁
你不必改變什麼
我就是愛你現在的樣子
跟我來,分享這個景致
我將幫你也看見永恆
擁抱我,觸摸我
我不想沒有你而活下去

109326_menu" style="position: absolute; display: none"> 03.jpg (149.25 KB)

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享淘帖 给力给力 不给力不给力

沙发

【色狼】 回复说:

板凳

【鼓浪听轩】 回复说:

药丸,你太有才了
偶像呀

马扎

【CEfelix】 回复说:

他们两个怎么了?

地板

【画画】 回复说:

女女男男加油!不为什么~~

地下室

【aquariusls】 回复说:

药丸是才女~

下水道

【朵v朵】 回复说:

男男 女女 加油啊!往你们向往的地方努力吧~能遇到在一起就是缘分我相信你们一定能幸福的

很好听的歌~勾起我无限的感触.........很感人心弦。。。

地府

【千年小克】 回复说:

嗯。。既然一起了就别轻言放弃。。。
PS:药丸怎么去跟苏浩一起看太阳了。。找个男战峙还好啊。。

【hxj7021】 回复说:

好浪漫啊~喜欢~

【浩伦】 回复说:

男男女女,加油喔,飘过

【风吹月林】 回复说:

歌好听~~~~~ 收了~~~

【珈蓝古拉】 回复说:

你们要加油 真的 我倒很羡慕你们 所以不管怎么要都继续走下去